jossanwilhelm

Snabbis

Kategori: Min vardag

Nu så är vi äntligen hemma igen :)

Blir en snabb update om vår kväll, är så vansinnigt trött att ögonen snurrar åt alla möjliga håll :P

13:30 kom Malin och hämtade oss här hemma, vi begav oss ut till obygden för att fira Jim som fyller 25 imorgon..
Vi blev uppdelade i olika lag och eftermiddagen och början av kvällen bestod av olika lekar, mitt lag ledde hela vägen till de sista tävlingen då såklart Hs lag gick om och vann alltihop..

Lina hade gjort smörgåstårtor föär hela sverige, men då vi bara var 17 st där vart det rätt mycket över ;)

Då klockan började bli sent gick jag och maken över från vin och öl till coca cola istället, lika bra att göra det innan man blir dålig eller för rund under fötterna!
Och då vår skjuts äntligen hittade fram var klockan närmare 2 och vi var inte hemma i sängen förrän 3..

Upp 9 imorse och nog känndes det att kroppen fått för lite sömn, men gud så skönt att slippa vara bakis, jag som brukar bli super dålig för minsta lilla har mått hur bra som helst hela dagen :D

Vi for ut och hämtade våra små badbollar som sovit hos mormor och for sedan direkt ut till barnens farmor och har spenderat dagen där...
P hittade direkt 3 killar från skolan, vars morföräldrar har stuga precis brevid "oss" så P försvann dit och sedan såg vi inte till han på hela dagen, då det var middagsdax hade han tydligen ätit där redan, haha :)
Kul för honom att få leka av sig...

Efter middag och ännu mer bad i havet for vi till Essviksvallen då H har haft träning och nu är vi som sagt äntligen hemma igen :)
Blir någon film i sängen så att jag kan somna nu.