jossanwilhelm

Sommar

Kategori: Min vardag

En riktig slappdag har det varit idag, jobbade på, på förmiddagenoch strax innan lunchen for vi hem till R och A för att lämna en bil innan vi satte oss på Allstars uteservering och lunchade :)

Efter lunchen överlät jag min dator åt Andreas som skulle fixa en uppdatering av bokföringsprogrammet, men ingenting verkade funka,  det var varmt och vi har nog mentalt gått på semester allihop nu så vi pausade och spelade bådefotboll och volleyboll inne på kontoret mellan telefonsamtal och mail hela eftermiddagen...


Snusans fot ser jätte fin ut nu, är bara själva såret kvar nu, svullnaden och infektionen är nästintill borta, men naturligtvis fortsätter vi med antibiotikan och noggranna tvättningar :)

Nu är det sommar med Ernst på televisionen, maken är på träningoch då han kommer hem ska vi se Allsången med mums-Måns  som vi helt missade i tisdags :)

Sista juni, redan!

Kategori: Min vardag

Ny dag, nya tag :)
Foten var inte alls lika svullen idag och det hade inte kommit lika mycket var i natt, antibiotikan svalde hon utan problem trots att hon tycker att det svider på tungan, lill hjärta ♥
Vi tvättade rent och bytte plåster och sedan får hon ha strumpor och gympadojor på sig på dagis tills det är läkt, måste blir hur varmt som helst, men det må så vara...
Skulle ju även ha varit och kollat på några nya skor åt henne som inte ger skavisar, finns det sandaler med ludd under remmarna? ;P

Igår kväll hade först P träning, grabbarna var super sega då de flesta förmodligen legat i badet hela dagen :)
Direkt efter det for vi ner till Ungdomsfältet då H skulle vara med i något korplag, jag och barnen köpte med oss glass och sedan lärde P sig att knyta skorna själv, ett litet steg för mänskligheten men ett gigantiskt för honom och oss ♥

Nu är det dags för frukost här på kontoret och sedan är det v'l full fart fram till 16, då skyndar vi oss hem till poolen :)

Som jag misstänkte

Kategori: Min vardag

Ringde VC imorse och skulle bli uppringd inom en timme, 1 timme och 24 minuter gick innan jag fick ett sms om att ringa röstbrevlådan, då var det en sköterska som försökt ringa mig men inte kommit fram..
Ringde igen och fick då höra att jag skulle få vänta tills efter 14, ev. till imorgon, men så länge hade jag ingen lust att vänta!
På lunchen for vi upp till vc centrum och jag sa som det var i receptionen och vi fick en akuttid...

Fick först träffa en sköterska som kollade på såret och konstaterade att det behövde medicineras så hon kallade på en doktor som även hon konstaterade att sessan fått en ordentlig infektion och skrev ut antibiotika, 3 ggr om dagen i 7 dagar..

Nu är vi hemma och äter lunch, snusan som varit världens bästa ska få en liten present och jag ska fortsätta jobba innan det är dags att hämta storebror som varit på Himlabadet med fritids idag :)