jossanwilhelm

Är annorlunda då han är så långt borta

Kategori: Min vardag

Efter lunchen for vi och gjorde några ärenden på stan och då gänget skulle tillbaka till jobbet släpptes jag av på dagis då det var dags för årets Gårdsfest :)

L var fantastiskt duktig på att både sjunga och dansa så Disco Kidz till hösten  blir nog absolut inga problem :)Efter skönsång grillade vi och gick tipsslinga, sedan fick barnen leka en stund innan vi for hem..

P som varit hemma hos R hela kvällen packade sin resväskaoch gick och la sig direkt stackarn..
Haha, han var helt slut :)

På dagen har dom varit till Sidsjön och sprungit Södermalms racet och sedan tokbusat hos en kompis hela kvällen verkar ha tagit på krafterna...
Imorgon ska dom promenera upp på Norra Berget och spendera dagen där, så vi har gjort iordning matsäck som han ska ta med..
Runt 14 skjutsar H ner honom  till tåget där farmor väntar och sedan brassar dom ner till  huvudstaden och blir borta 2 nätter...
Känns en hel del i mamma-magen, men jag vet att han kommer att ha det roligt, lilla gubben ♥

Mys lunch

Kategori: Min vardag

Fördelen med att jobba på ett nöjes och eventbolag är att det finns så sjukt mycket grejer på lagret från gamla anläggningar, gig och turnéer att man snabbt kan göra om fikarummet till medialounge och ha filmvisning/tvtittning på luncherna ;)Idag släckte vi ner och såg fredagens avsnitt av Så ska det låta, jag och Linnea bjöd på ett fantastisk sånguppträdande!
Förstår faktiskt inte varför vi ska anställa fler artister då vi har oss på kontoret ;)

Sammanfattning

Kategori: Min vardag

Vart tog gårdagen vägen?

Blev upplockad av familjen på väg hem och vi for och hämtade Ps kompis och for sedan upp till S:A Berget för att träffa resten av grabbarnas klass för lite grillning, brännboll och björnstig :)

Det tog längre tid än vad vi räknat med och strax efter 19, då jag egentligen skulle ha befunnit mig hos Johanna, smet vi mitt i brännbollsmatchen..
Kom lite sent till Mary Kay partyt hos min fina vän, men dom var snälla och väntade :)

Nu kan det ha varit så att jag råkade säga att jag ev. kunde klämma in ett party hos mig..
Kan även ha varit så att jag skrev upp mamma, Stina, Mirre, Emelie och Anna som vänner jag ville bjuda på gratis konsultation...
Så det kan vara så att ni masar era arslen hem till mig någon kväll i framtiden! ;)
Är absolut inget köptvång, är kul att sitta och bli omhändertagen en stund iaf :)


Sitter nu på jobbet och tänkte snart vakna till liv och börja dagen..
Ikväll ska P hem till R och jag och maken ska på grillfest på dagis, det börjar redan 14:30 så det blir en kort dag idag :)