jossanwilhelm

29 juni 2003

Kategori: Min vardag

Den här dagen träffade jag mannen i mitt liv, killen med den fula bilen och strumpor i sandalerna..
Idag, 10 år senare har han både finare bil och bättre klädsmak ;)
 
Dagen har vi spenderat på olika håll, grabbarna i Matfors på cup och jag och busan på Kungsnäs..
Mitt mål här i livet är nu uppnått, L älskar hästhoppning!!! :D
Det var till och med jag som fick tjata hem henne då jag ledsnade efter nästan 6 timmar där, haha..
 
 
 
 
 
Tyvärr gick det sämre för andra halvan av familjen, grabbarna förlorade sista matchen, i och med det så är det slutspelat för den här cupen..
 
 
Nu ska vi strax äta middag och sedan röstar jag för en tidig kväll ikväll, det tar på krafterna att sitta i solen en hel dag :)
 
 
 
 

Ute i friska luften

Kategori: Min vardag

Idag jobbade vi på bra och var klara med dagens arbetsuppgifter så pass att det funkade att gå hem runt 15, skönt att kunna flexa!!
Då jag stämplade in redan 6:30 imorse blev det ju visserligen inte så mycket tappad arbetstid, men det är ändå värt mycket att komma hem tidigare på eftermiddagen :)
 
Blev en obligatorisk grillmiddag och sedan for vi ut till Essvik och kollade på fotboll hela familjen :)
 
 
 
Kom hem strax efter 21 och då var det läggdax direkt för humle och dumle, H och P åker ju till Matfors imorgon bitti då Lilla VM fortsätter, jag och busan däremot åker till Kungsnäs och kollar på Sundsvall summer horse show :)
 
 
Imorgon är det ju också den 29 juni, ni som hängt med ett tag bör vid det här laget ha koll på att det också är ett ganska stort och framförallt avgörande datum för den här familjens existens :)

"Vad är det för fel på människan?"

Kategori: Min vardag

Jag börjar ju 7 på morgnarna, 1 timme tidigare än de andra tjänstemännen men däremot samtidigt som arbetarna, dvs. de som jobbar i fabriken osv.
 
Behöver jag säga att jag får konstiga blickar varje morgon då jag oftast  kommer i högklackat och glittriga paljetter?
Haha
 
 
 
Efter jobbet svängde jag in på bion och hämtade biljetter till en förhandsvisning vi ska gå på nästa vecka och kom sedan hem till dukat bord och lagad mat :)
 
Nu ligger halva familjen och snarkar, bäst att passa på medan vi har en halv sekund till övers för strax ska vi iväg igen..
 
Hej och hå