jossanwilhelm

På sommaren ska man bada

Kategori: Min vardag

Igår kväll var riktigt trevligt, vi satte oss på Invitos uteservering tillsammans med resten av stan och där satt vi till strax före midnatt då Jim kom och hämtade oss :)
 
7 ringde klockan imorse då det var dags att förse sonen med frukost och se att han hade lämpliga kläder för skoljogg då han stack, så runt 8 då han gick till skolan gick jag och L ut till morfarn m.fam som redan var ute..
Redan då var det 26 grader i skuggan!!
 
Resten av dagen har spenderats som nedan
 
 
 
 
 
Även jag har legat i större delen av dagen, tidigare har jag bara gjort ett snabbdopp innan jag klivit ur direkt pga. att kroppen värker av kyla ;)
Men idag kunde man ligga i länge och ändå tycka att det var skönt, poolen är nog den bästa investering vi någonsin gjort, i snart 5 år har den stått i tjänst och funkar fortfarande lika bra :)
Så jäkla skönt att slippa ta sig iväg för att få bada!!
 
Barnen har badat hela dagen och gjorde ett uppehåll till middagen och sedan har de badat till nu, då vi precis kom in, det är alltså nästan 12 timmar!!
Haha
 
Dom lär sova gott ;)

Hur tänkte ni nu?

Kategori: Min vardag

Idag hade jag med mig världens bästa hästskötare, vi gick bort till ridskolan och longerade..
Kommandona sitter, men han kan liksom inte slappna av utan springer med huvudet högt och sänker ryggen istället för att jobba med den och trampa under sig..
Men vi fortsätter att träna så ska det väl funka till slut det här med ;)
 
Då vi kom hem var det asfaltning på G av det stora hålet vi haft, för några veckor sedan var dom ju här och fyllde groparna med grus och förberedde, idag var det då tydligen dags för asfalt..
Men dom fyllde inte allt?
 
 
Uppenbarligen tyckte dom att det räckte ute på vägen?
Hade dom tänkt att vi skulle fylla igen resten? Vi har ju liksom inte bett om att få hela parkeringen uppgrävd direkt :P
Jaja, vi får väl vänta och se om dom tar resten senare, typ nästa år ;)
 
 
Nu ska jag och buset ta igen oss lite innan nästa projekt, det ska städas och ordnas lite här hemma innan vi får främmande i eftermiddag :)

Jag sköt dom allihop

Kategori: Min vardag

Igår blev det sol och badning exakt hela dagen :)
 
Hämtade hem L lite tidigare än 14, som hon får gå till medan jag varit "arbetslös", och då P slutade skolan skyndade han hem också..
 
Återanvänder en gammal bild, men det såg ungefär likadant ut igår
 

På kvällen skjutsade jag bort P till Nöjeshallen där de skulle ha sommaravslutning med klassen, Lasermax-spel och taco-, glass- och dryckesbuffé..
Tydligen så kom han femma av 20st min son, det var ju bra för att vara första gången :)
 
Medan han var där for jag till stallet, vi red ut hela gänget och det var riktigt skönt i kvällssolen!
Synd bara på alla småmygg och har även sett en och en annan broms..
 

Idag åker jag och stumpis ut till stallet nu på morgonen innan det hinner bli för varmt, för ikväll ska jag ut och äta med fina Lina, dä bli no kul dä!