jossanwilhelm

Min stora passion

Kategori: Min vardag

Gårdagen tillbringades i .... Örebro
Av alla ställen! :P
 
Jag och Mari, världens bästa hyresvärd och blivande granne, packade in oss i Patriks Skoda och brassade söder ut igårmorse klockan 6, över 100mil och 3 hästar senare kom vi hem runt 1 på natten..
 
Idag kan man säga att jag varit rätt så trött! ;)
 
1 av 3 hästar var iaf en 10 poängare, jösses vad fin han var!
Både till utseende och i psyket, en riktig guldklimp :)
Just nu håller vi alla tummar och tår att det ska lösa sig med S(Ms nuvarande häst, som är till salu) så att hon får ta hem honom, dom skulle verkligen passa varandra som handen i handsken..
 
 
Själv for jag ut till stalet nu på kvällen, blev ett pass i paddocken med fokus på övergångar och kort trav med mycket bakbens-aktivitet..
Och jösses vad han var dyr idag min prins, det gick så otroligt bra!!
 
Dagar som dessa är jag såååå tacksam över min man som står ut och låter mig ta chansen att hålla på med hästeriet igen..
 

Lördag

Kategori: Min vardag

Idag har vi haft mysdag hela dagen :)
 
Den började med att H stack ut och sprang imorse, undertiden åt jag och barnen frukost och låg sedan halvdöda i soffan tills han kom tillbaka..
När han var hemma igen packade vi in oss i bilen och for till stallet, båda barnen red en stund var i paddocken och det gick riktigt, riktigt bra för P idag, tror faktiskt att han tyckte att det var riktigt roligt också :D
 
 
 
 
 
Då hästen var pussad på for vi vidare till Birsta för att köpa en spgel jag sräglat över länge, nu är den nedsatt till halvapriset så det var bara att passa på :)
Var in på en djuraffär och köpte halm till Snuffisen också som senare under dagen äntligen fick flytta in i värmen..
Lika bra att plocka isär hans utebur redan nu, i värsta fall har ju snön redan kommit då vi ska flytta och då sitter den nog fast i backen!
 
Efter middagen ledsnade jag och tog fram saxen, L har ju lekt frisör på riktigt på dagis och har de senaste veckorna gått runt med något som liknat en hockeyfrilla..
 
Från och med idag ser hon ut så här
 
 
 
Lite halvsur över att 2dm hår klipptes bort, men då kanske hon lär sig att endast använda saxen på papper på dagis i framtiden!
Tack och lov har hon ju inte ärvt min hårkvalitet så det dröjer nog inte jätte länge innan hon fått tillbaka sitt svall :)
 
 
Nu har vi precis kommit hem från lekparken och barnen ska välja film för kvällen, sedan kan lördagsmyset börja ♡

Båttur .. typ

Kategori: Min vardag

Det märks som sagt kanske att jag börjat jobba igen? ;)
 
Dagarna susar förbi och igår var hela min arbetsgrupp på studiebesök på Transforest, eller ja, Logistics som det heter nu för tiden :)
Vi fick en guidad tur och hälsade på alla vi distruberar ut fakturor till hela dagarna, kul att få ansikten till alla namn..
 
Efter rundturen på kontoren hade vi sådan tur att Janne fixat in oss på en båt som låg i hamnen, vi fick komma upp på bryggan och hälsa på kaptenen..
 
 
 
 
 
 
Kul med utflykter! :)