jossanwilhelm

Hem ljuva hem

Kategori: Min vardag

Jo, vi har kommit hem :)
Men ska jag vara helt ärlig känndes det som om att vi aldrig mer skulle komma hem i söndags, haha..
 
Vägen från stugan började i skogen, det som en gång varit en stig var helt förstörd sedan "Ivar" i vintras, men då vi tagit oss så pass långt tänkte vi att det bara var att följa skogsmaskinsspåren längs sjön, så borde vi ju komma runt berget som stigen egentligen skulle gå över..
 
Jo men tjena!
 
Efter 1 timmes vandrande(vi hoppade av och ledde hästarna då terängen var allt annat än pålitlig) upp och ner för det där jäkla berget övergav vi kartan och slog igång GPS:en i telefonen och insåg att vi inte ens kommit halvvägs!
 
Då vi inte hade en aning om hur vägen var på andra sidan berget och då både hästar och vi var trötta efter bergsklättring i stekande sol bestämde vi oss för att vända och gå tillbaka...
 
Väl ute på planmark igen ser vi att O har tappat en sko, så det var nog tur att vi bestämde oss för att rida hem istället :)
Snabbaste vägen hem från stugan var "bara" 1,5 mil varav en mil var på asfalt så han kunde gå utan att ömma speciellt mycket..
 
Det har aldrig varit så skönt att vara hemma, de sista kilometrarna från Segersjön hade Power så bråttom att han knapt kunde skritta, älskade hästen kände väl igen sig och ville bara hem han med :)
 
Hästarna duschades ordentligt och sedan fick de stå inne och vila några timmar innan de släpptes ut till kompisarna :)
 
Supermysigt med långtur, men det blir ALDRIG mer en chansning ut i obygden, haha :P
Kommentera inlägget här: