jossanwilhelm

En heldag i stallet

Kategori: Min vardag

Klockan är 14:38 och jag och L kom precis in från stallet, där vi varit sedan 7:45 imorse, dock med paus för lunch :)
 
Dagen började med utsläpp av stora hästar och matning av en liten.. Medan den lilla åt mockade vi alla boxar och sedan var det dags att börja göra klar lillen för ridlektion..
Småfisarna var duktiga som alltid och är mer än redo inför morgondagens tävling :)
 
Då vi kom hem klädde vi av och ställde ut Campisen och gick in för en snabblunch, sa hejdå till farmorn som varit här sedan igår, och gick sedan ut igen för att putsa alla grejer..
3st sadlar och 4 träns hänger nu rena och mjuka nere i sadelkammaren, alla bett har legat i heta bad och är helt fria från matrester :)
 
Då vi ändå hade ångan uppe passade vi på att spola av regntäckena med högtrycken också :)
Nu hänger de på tork i solen så får vi se om det blir en omgång till sedan eller om det blev så bra att det bara är att impregnera :)
 
Nu har vi som sagt kommit in och ska andas ut några sekunder innan pappan kommer hem från innebandyn med dagens middag, sedan cyklar jag och L bort till ridskolan för att hjälpa till med banbygge inför morgondagen :)
 
Då vi är klara tror jag att L var sugen på att bada sin ponny, med tanke på hur han såg ut då han kom var det nog många år sedan han fick sig ett ordentligt bad med schamponering och allt och det är väl lika bäst att passa på innan det blir för kallt ute, det blev ju så himla fint väder idag :)
Kommentera inlägget här: